piatok, júla 15, 2011

HAIR VLASY HAAR

ŠAMPÓN



Vlasová kozmetika REDKEN určite patrí medzi najlepšie značky. Tento šampón spravil z mojich suchších vlasov uhladené, na dotyk hebké vlasy. Obsahuje avokádový olej, proteíny a aminokyseliny, ktoré naše vlasy potrebujú pre udržanie hladkosti a vlhkosti. Odporúčam! :) (15 €)


NA FÉNOVANIE A ŽEHLENIE
 Smooth Down Heat Glide od značky Redken je ochranné vyhladzovacie sérum, ktoré sa nevyplachuje. Chráni vlasy počas fénovania, či žehlenia, pričom zabraňuje krepovateniu a rozdvojovaniu sa končekov. A môžem povedať, že patrí medzi moje obľúbené produkty. Po nanesení a následnom fénovaní sú moje vlasy úplne príjemné na dotyk a ako keby pevnejšie. Nie sú také rozlietané. Takže opäť vrelo odporúčam ;-)) (19 €)


NA SUCHÉ KONČEKY
Vyživuje suché končeky vlasov. Zanecháva ich trošku hladšie, jemnejšie a lesklejšie. Táto vecička nie je veľmi drahá, keď je v akcii, stojí okolo 5 €, nájdete ju v katalógu AVONU. Myslím si, že sa celkom oplatí do tohto séra investovať ;-)


2 komentáre:

  1. All Soft som mala, sampon aj kondicioner... mne nevyhovoval, ale to je moj problem celkovo: vadi mi vo vlasovej kozmetike premiera silikonov. Ano, vlasy su po nich uhladene a spacifikovane, ale mne proste vadi ten film, ktory na nich citim, mam pocit, ze "nedychaju" :(
    Smooth Down som mala tiez, nie tento sprej ale taky uhladzujuci balzamúvosk a to bola sikovna vec.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ..každému vyhovuje niečo iné, ja mám strašný problém, čo sa týka šampónov, tiež ;)

    OdpovedaťOdstrániť