piatok, septembra 09, 2011

OCTOBER OBÁLKY

Lady Gaga US
Diane Kruger UK

Agyness Deyn UK
Alexa Chung UK

Angelina Jolie US

Adele UK
Strašne sa mi páči ako je Adele namaľovaná na obálke britskej Vogue. A prirodzená  Lady Gaga je na tom normálne lepšie ako keď ma tristo vrstiev make upu na sebe. :) InStyle sa trbliece, tak ako sa určite bude trblietať celá jeseň a zima. Glitre na nohaviciach, na topánkach, na nechtoch, všade. Trend tohtoročnej J/Z 2011 :) Teším sa na toto obdobie, aj keď mi je smutno za letom. Ale povedzme si narovinu, toto leto, čo sa týka počasia, stálo za nič. Dúfam, že aspoň babie leto bude také, aké má byť.

6 komentárov:

  1. Taky doufám, že babí léto nám ty letní měsíce vynahradí, ale zatím to tak nevypadá - teda alespoň u nás...
    Co se týče třpytek, zatím jsem se dostala do stádia, kdy je snesu jenom na nehtech.
    A co se týká obálek, pro mě jasně vede Vogue s Adele. Mám ji strašně ráda jako osobnost a má své osobní kouzlo, nezapadá do těch "tuctových" modelek, hereček a zpěvaček a většinou jí to strašně sluší, obzvlášť na této obálce... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne v to dúfam i ja - že aspoň babie leto bude stáť za to :) ........ a ta lady Gaga, veru, oveľa lepšie vyzeráá ako s tým make-upom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mně se nevíc líbí Adele tam, miluju jí :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow very beautiful :o

    visit me:
    http://modedecerisier.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super obrázky, super blog, sleduju :)

    http://flabgeefashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja nemam rada Alexu chung, ani jak se oblika ani...no nic. I ty ombre vlasy co normalne zboznuji se mi na ni proste nelibi. Za to lady gaga vypada na te obalce fajn, je pekne videt, ze ne vzdycky vypada jako haloweenovy kostym:-)

    OdpovedaťOdstrániť