štvrtok, decembra 15, 2011

GARNIER SENSITIVE

"Upokojujúci odličovač 2 v 1 (olej a voda) bez alkoholu a parfumácie je určený špeciálne pre citlivú pleť (tvár a oči), spája blahodarný výťažok z rastlín a provitamín B5 s výnimočným dvojfázovým zložením. Modrá olejová časť zaisťuje dokonalé odlíčenie a prehľadná vodová časť dodáva pleti sviežosť. Je obzvlásť vhodný na vodeodolné líčenie."

Moja prvá skúsenosť s týmto odličovacím prípravkom nebola príliš pozitívna. Výskušala som ho len na pleť a ostala strašne mastná, je veľmi olejový a nebolo mi to veľmi príjemné. Na druhý deň som ho vyskúšala aj na oči, s tým som bola nesmierne spokojná, na prvý šup mi odlíčil oko. Dala som mu šancu a používala ho tri týždne aj na pleť, aj keď mi vždy zanechal pocit mokrej olejovej pleti. 

Po troch týždňoch môžem povedať, že mojej pleti tento produkt skutočne vyhovuje. Moja pleť je suchšia, so sklonom k citlivosti. Počas používania tohto výrobku som nemala žiadne pocity pnutia či vysušenia, svrbenia. Veľmi ma to potešilo.

Odporúčam produkt pre dievčatá s citlivou pleťou, výborne odličuje oči a to s ten pocit olejovej masky na tvári po každom odlíčení pleti, to nejak prežijete. :))

1 komentár:

  1. ďakujem za typ :) Ja mám teda zmiešanú pleť, ale kamarátka si zo suchosťou nevie rady tak ho možno dostane pod stromček odo mňa :))

    OdpovedaťOdstrániť