streda, mája 23, 2012

JAPONSKÁ MANIKÚRA

Pred dvoma týždňami som bola prvýkrát vo svojom živote na japonskej manikúre. Je vhodná vtedy, keď sa vám štiepia nechty. Hlavne po zime bývajú dehydrované a tento rok sa začali štiepať aj mne. Japonská manikúra vytvára na vlastných nechtoch tzv. glazúru, ktorá zabraňuje ďalšiemu mechanickému poškodeniu udržiavaním lipidov v nechtoch. Koreň nechtu dokáže po takomto ošetrení aj sám produkovať kvalitné keratínové bunky.  
Takže najskôr mi veľmi milá manikérka opilníkovala nechty na požadovanú dĺžku a ošetrila nechtovú kožtičku. Potom mi nejakým špeciálnym pilníkom vyhladila nechty a natrela ich takým polopráškom gelom, ktorý má v sebe vitamíny. Potom mi naniesla leštiaci prášok, ktorý dodal mojim nechtom neuveriteľný lesk. Wow! Ten prášok je na ochranu nechtov, obsahuje parafíny a včelí vosk. Potom už len použila olejček na nechtovú kožtičku a mohla som ísť celá štastná  spokojná. :))
Môžem povedať, že zatiaľ sa mi nechty neštiepia, myslím, že to pomohlo, určite o dva týždne pôjdem zase. Stačí chodiť raz mesačne :)

Tu si môžete pomôcky kúpiť aj pre svoju vlastnú potrebu: KLIK
Tu je návod ako na to: KLIK

3 komentáre: