streda, septembra 14, 2011

FASHION BLOGY

Veľa z vás už predstavilo svoje obľúbené blogy. Dnes vám ukážem aj ja niektoré z nich, ktoré si každý deň prezerám. Sledujem neskutočné množstvo blogov cez Bloglovin a každým dňom pribúdajú ďalšie, ktoré ma niečím zaujali. Dnes vám predstavím len zahraničné blogy, ktoré som začala sledovať ako prvé a neopustila som ich :) Sú  viac menej zamerané na outfity a asi ich už všetky poznáte ;-)

Julie Sarinana je bloggerka a stylistka z LA a často rada kombinuje vintage vychytávky s inými vecami. Má strašne dobrý štýl obliekania,  moje obľúbené ombré vlasy a úžasný vkus na topánky! Tie šedé na obrázku jej už dlho závidím :)

Eling Kling je veľmi známa fashion bloggerka, jej blog je najväčší škandinávsky módny blog. Rada si prezerám jej fotky z rôznych podujatí, akcií, večierkov. Elin Kling pracuje ako módna riaditeľka vlastného fashion časopisu STYLEBY. Je tiež prvou fashion bloggerkou na svete, ktorá začala svoju vlastnú kolekciu pre H & M.


Kenza Zouiten má 20 rokov. Pracuje ako modelka a moderátorka. Momentálne moderuje švédsku show Model Hunt - Hľadá sa topmodelka. Má korene v Maroku, asi preto je taká krasna. Jej blog ma baví, určite je s tou babou vonku sranda :)))


Annette Haga má 21 rokov, žije so svojím priateľom v Nórsku, pracuje ako redaktorka pre webovú stránku  Side2Blogg.no, a ako modelka pre webovú stránku Miinto.no. Jej blog je tiež veľmi príjemný, i keď nie vždy sa mi jej outfity páčia. Rada číta rôzne knihy, tým si u mňa získala puntík :))))

Marianna má 19 rokov a  pochádza z Fínska.  Pôsobí veľmi milo a krehko. Človek má chuť sa o ňu postarať. A že má strašne dobrý vkus, to nemusím ani písať.

Rumi Neely. Reprezentuje modelingovú agentúru NEXT v LA. Miluje značky Balmain, Isabel Marant, a Givenchy, ale nakupuje aj v second-handoch. V tomto roku vyhrala cenu Blog roka.  Ani sa nečudujem, jej blog bol vôbec prvý, ktorý som objavila a zamilovala som si ho hneď :)

Natalie Suarez z LA, momentálne žijúca v NYC, mixuje vintage veci s dizajnérskymi kúskami. Z jej outfitov jej cítiť srdce muzikantky, hrá na klavír a gitaru.Jej blog mám rada, lebo fotky sú z prostredia NYC. Asi som vám ešte nespomínala, ale istú dobu som to mesto navštevovala a New York mi veľmi chýba. :(

Posledným blogom, ktorý mi prirástol k srdcu, je blog tohto dievčaťa. Jej blog je plný optimizmu, inšpirácie a dobrej nálady. Raz som jej napísala mail, že jej blog sa mi páči a ona mi odpísala. To sa nestáva často pri toľkých followeroch :) Má 23 rokov, často strieda farbu vlasov a miluje buldogy a žraloky.:)


5 komentárov:

  1. hned idem kuknut na tie prve dva, kenzu a mariannu uz poznam, a niektore vidim prvykrat, a ta posledna baba je zlata a zaujimava tym, ze miluje zraloky, to som este o nikom nepocula:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. inak na odkaze kenzy mi ukazuje len obrazok...:), nie stranku...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uz som to opravila :))) dakujem ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. obdivujem blogerky, ktoré sa tým dokážu aj živiť a idú si za svojim..majú môj rešpekt :) a inak aj pri Marianne je zlý link, ale tak nie je to až taká chyba, každý myslím pochopí čo má spraviť, aby sa na jej blog aj tak dostal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wow, děkuju za tipy na stránky, docela mě některé zaujaly :) já mám moc ráda Kenzu:)

    OdpovedaťOdstrániť