utorok, októbra 18, 2011

OBOČIE - RÁM OKA

 Obočie je na tvári tá najdôležitejšia vec. Malo by vám naozaj záležať na tvare obočia, pretože zlé obočie dokáže zkaziť celkový dojem z vašej tváre. Nebolo mi dopriate husté tmavé obočie, preto si musím vypomáhať. Sama si farbiť obočie a vytvarovať tvar príliš často neskúšam, a keďže viem, že obočie je naozaj dôležité, zverila som sa do rúk kozmetičke. Prvá kozmetička mi robila veľmi hrubé a tmavé obočie, nepáčilo sa mi a vyzeralo to na mne veľmi neprirodzene. Kozmetičku som vymenila za druhú, s ktorou som teraz veľmi spokojná.  Ako to máte s obočím vy? Aké produkty používate na úpravu obočia? Vedeli by ste mi odporučiť nejakú sadu na obočie? Rozmýšľala som nad kozmetikou ELF, ale nie som si istá. Pokiaľ s takými produktami na obočie máte skúsenosti, šup sem s komentami! :)

 
 Na tomto obrázku vidíte, kde má obočie začínať a kde končiť.

Prikladám video, naozaj pekne vytvarované obočie.
 
Bez obočia sme naozaj čudní.
Obočie je základ tváre.


6 komentárov:

  1. Ty poslední obrázky bez obočí jsou vtipné :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Preboha no ako z inej planety :DD Essence ma sadu na obocie s jednym svetlejsim a jednym tmavsim tienom + stetecek, velmi dobra vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, na tých fotkách vyzerajú fakt divne.
    A ak môžem tak jednoznačne odporúčam Elf kit na obočie - neviem ako sa to volá, ale najbližšie by som chcela vyskúšať aj tú ich ceruzku s rozjasňovačom na druhej stane, tiež môže byť fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ako tak upravené obočie je základ!
    a fotky kde si odstránila obočie sú strašné, teda smiešno strašné, snáď sa mi o nich nebude snívať ... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. haha:DDtyfotky:D
    zvlast angelina jak e.t.
    jojo obočí je duležity,)
    ja ho mam docela husty takze si ho muzu dobre vytvarovat(celkem)-ani ničim nepřikresluju

    OdpovedaťOdstrániť
  6. este pri tom obrazku mal byt aj nostek aby bolo vidno, ze vonkajsi kutik sa robi podla spoknice boku nosa a kutika oka,..ale inak fajn navod, no moja mama si nedavno dala tetovat a na nestastie jej ho spravila nanic, jednak zbytocne dlhe a jednak zdeformovala vyzor oka, a spravila jej len take ako my hovorime mickey mouse obluciky..

    OdpovedaťOdstrániť