utorok, apríla 17, 2012

ŽEVRAJ MÁM KRAJŠIU PLET




Moja pleť je dehydrovaná, citlivá, niečo medzi suchou a normálnou. Sem tam, málokedy, sa mi urobí nejaká vyrážka. Dnes mi moja kamarátka povedala, že mám nejakú krajšiu pleť, takú inú. Veľmi ma to potešilo, a trošku som zauvažovala, či to nebude tým, že práve testujem Shiseido tonikum pre výživu a hydratáciu pleti. Z internetu som si objednávala dve malé vzorky a už ho používam druhý týždeň. Jeho úlohou je pleť hydratovať a vyživovať. Myslím, že svoj účel plní. Pri prvom dotyku tampónu nasiaknutého tonikom na mojej pleti sa mi vždy zdá, že moju pleť štípe, čo hneď ale pominie. Vôňa je veľmi príjemná. Na pleti nezanecháva žiadny film, ani nemám pocity nejakého svrbenia, či schnutia vody na pleti a následného pnutia. Je to naozaj veľmi dobré tonikum, moja pleť sa po ňom cíti dobre. 


Ale môže to byť aj následok toho, aké výrobky kombinujem. Opíšem vám moju večernú odličovaciu rutinu . Najskôr si odlíčím oči lacným odličovačom Amia active pre suchú pleť, ktorý obsahuje vitamín E. Som s ním veľmi spokojná, odporúčam! Potom použijem Garnier pleťové mlieko určené pre suchú a citlivú pleť s výťažkami ruže. Potom je na rade práve Shiseido tonikum a ako posledné nanesiem na tvár Dermacol krém na suchú pleť, o ktorom píšem TU.  Tieto posledné dni sa ráno zobúdzam s veľmi jemnou pleťou, príjemnou na dotyk. Žiadne suché miesta. Možno to naozaj bude tým Shiseido tonikom a ja budem musieť zainvestovať, celkom dosť. Toto tonikum totiž stojí skoro 30 EUR(na internete). Uf.

4 komentáre:

  1. Ja som tú Amiu ešte nevidela, kde sa dá kúpiť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v tevose napriklad, myslim ze aj v 101 ju maju :)

      Odstrániť
  2. nad tou Amiou som už minule rozmýšľala, no niekedy som strašne nedôverčivá voči lacným veciam, keďže mám pleť strašne citlivú. Ale keď spomínaš, že tebe vyhovuje v pohode, tak to asi risknem nabudúce s ňou :)

    OdpovedaťOdstrániť